Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  5:32 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 18:36

Ο Νίκος από το Ξηρόμερο έδειξε στο Master Chef τι εστί…loco!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλοι το ξέρουμε ότι οι Ξηρομερίτες έχουν μια δόση τρέλας παραπάνω από τους υπόλοιπους…λαούς που αποτελούν το εθνικό μωσαϊκό της Αιτωλοακαρνανίας μας.

Φρόντισε να μας το θυμίσει ο Νίκος Καραμπούλης από το Ξηρόμερο, ο οποίος μετείχε χθες στα δοκιμαστικά του Master Chef. Για καλή μας τύχη θα μπορέσει να συνεχίσει στον διαγωνισμό για να τους δείξει τι εστί Ξηρόμερο εκεί μέσα!

Αφού έβαλε Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να ψάχνουν πού είναι αυτό το Ξηρόμερο (σ.σ. κάτι με… “Ξινό” ξεκίνησε να λέει ένας εξ αυτών!) στο τέλος τους είπε ότι είναι μια πολύ  ωραία κωμόπολη και μας έστειλε κανονικά όλους μαζί! Αν αρχίσουν να ψάχνουν κωμόπολη με όνομα “Ξηρόμερο” αποκλείεται να βρουν, σου λέει.

Δεν ήταν μόνο αυτό όμως. Τους είπε κι ότι οι Ξηρομερίτες είναι κάπως… loco-loco, άλλα λόγια λίγο παλαβούτσικοι. Με αποτέλεσμα ο Κοντιζάς να μην σταματά να επαναλαμβάνει με στόμφο αυτό το “loco-loco”!

Γενικώς, ο Νίκος από το Ξηρόμερο μας δικαίωσε όλους εδώ στα δυτικά, έφερε όση ανακατωσούρα χρειαζόταν, μέχρι και μπάσκετ τον έδειξαν να παίζει όπου πρόλαβε και τσακώθηκε με συμπαίκτες του! Ας αφήσουμε στην άκρη ότι επανέλαβε τουλάχιστον 4 φορές ότι ζει στου Ζωγράφου, μέχρι που έκανε τους τρεις κριτές να αναρτιούνται γιατί το επαναλαμβάνει συνεχώς αυτό.

Εμείς ξέρουμε, ήθελε να κάνει την σωστή αντιπαραβολή με το Ξηρόμερο!

Πάντως, το ξαναλέμε, υπάρχει μεγάλη ευκαιρία. Έχοντας μείνει στο συγκεκριμένο μαγειρικό σόου ο Νίκος από το Ξηρόμερο θα έχουμε άλλο ένα λόγο για να βλέπουμε το συγκεκριμένο διαγωνισμό, θα παράγει και ειδήσεις για τα τοπικά ΜΜΕ!

Ίσως, μάλιστα, να πρέπει να ζητήσουμε όλοι από το κανάλι να του δώσει όσες περισσότερες ευκαιρίες χρειάζεται, αν και δεν μοιάζει να του λείπει η αυτοπεποίθηση…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 713 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.