Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  4:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 11:30

Survivor – Κατέρρευσε λίγο πριν το αγώνισμα η Αγρινιώτισσα Ανδριάνα Καγιά: “Σε κάθε κύκλο στοχοποιούν έναν δυνατό παίκτη”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια έντονη συναισθηματική στιγμή έμελλε να έχει η Ανδριάνα στο Survivor της Τετάρτης λίγο πριν ριχθεί στη μάχη μαζί με την ομάδα των Μαχητών για να διεκδικήσει τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου. Αφορμή για αυτήν στάθηκαν οι ήδη τεταμένες σχέσεις που έχει η μελαχρινή παίκτρια με τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας.

«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα τους μαζί μου. Για να πω την αλήθεια ισχυρίζονται πως λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα όμως που δεν ισχύει. Ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο έντονος και πιο δυναμικός, και μπορεί να πω κάτι εκείνη την ώρα πιο έντονα δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Απλά είπα από την αρχή ότι οι ενέργειες μας δεν ταιριάζουν, δεν έχουμε την επικοινωνία» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Νιώθω από τη μια πολύ τυχερή που έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα, από την άλλη πολύ άτυχη που δεν έπεσα σε μια καλή ομάδα. Δεν είναι βέβαια όλη η ομάδα έτσι, ακόμα πιστεύω για κάποια άτομα ότι έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία και καλύτερη διάθεση. Είναι άβολη η θέση μου αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους. Τους φίλους μου τους έχω έξω, στην πραγματική ζωή, όπως και την οικογένεια μου. Οπότε ήρθα εδώ για να παίξω, να το ζήσω όλο αυτό και όλα καλά».

Με ποιον έχεις έρθει κοντά; Ποιος νιώθεις ότι είναι το στήριγμα σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάς;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιανός με την Ανδριάνα να ξεσπά σε κλάματα και να αποκρίνεται ως εξής. «Κανένας. Ο εαυτός μου είναι το στήριγμα μου. Άλλωστε είναι κάτι που βλέπουμε σε κάθε Survivor. Να στοχοποιείται ένας παίκτης, συνήθως δυνατός παίκτης, που ενδεχομένως είναι και πιο δυναμικός οπότε είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό και το δέχομαι».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.