Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  7:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:17

Survivor – Συγκλόνισε η Ανδριάνα από το Αγρίνιο για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ανδριάνα Καγιά από το Αγρίνιο στο Survivor καθώς αποκάλυψε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τη νευρική ανορεξία.

«Αν κάνω την αυτοκριτική μου, είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος κατά φύσιν. Βέβαια, οι καταστάσεις επηρεάζουν τη ψυχολογία του κάθε ανθρώπου και εκείνος το διαχειρίζεται διαφορετικά. Αλλά επειδή έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου, όπως και κάθε άνθρωπος, με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες που εν δυνάμει θα έρθουν στη συνέχεια και θα είναι πολλές» είπε αρχικά η Ανδριάνα στο Survivor.

«Κυρίως να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία που την αντιμετώπισα και μόνη μου. Ως παθούσα ασθενής νευρικής ανορεξίας στο παρελθόν, κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη μου. Μέσα από την ενασχόληση με το επάγγελμα που επέλεξα και για αυτόν τον λόγο σαν κοινωνική λειτουργός να ψάξω πιο ενδόμυχα τους λόγους, που πυροδοτούν την εν λόγω νόσο, αλλά και την ενασχόλησή μου με το fitness, με βοήθησε πάρα πολύ να ξεπεράσω την πάθησή μου. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή ότι ξεπέρασα κάτι τόσο δύσκολο μόνη μου» εξομολογήθηκε η παίκτρια του Survivor.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστηκε 213 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.