Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  3:23 πμ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 01:37

Δεν ξεκινάει έτσι το πρωτάθλημα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όσοι περίμεναν ότι η επαναφορά τακτικών δικαστών στις επιτροπές που αναγκάστηκε να κάνει η ΕΠΟ ήταν αρκετή για να ανάψει το πράσινο φως έναρξης του πρωταθλήματος, βιάστηκαν. Αντίθετα ο Στ. Κοντονής διαμήνυσε ότι σκέφτεται παράταση της αναβολής! Απ’ ότι φαίνεται, η ματαίωση της πρωινής συνάντησης που είχε ως κύριο θέμα τη διαιτησία και το γεγονός ότι δεν παραιτήθηκαν όσοι παράγοντες της ΕΠΟ έχουν εμπλοκή με τη δικαιοσύνη, τον κάνουν να εμμένει στην απόφασή του.

Από το Υπουργείο τονίζεται ότι: «Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκταση της!»

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1409 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News