Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  3:19 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 22:08

“Black Mirror”: Η πολυβραβευμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ1

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πολυβραβευμένη σειρά επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου του Τσάρλι Μπρούκερ, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου 2011-2019, “Black Mirror” (Μαύρος καθρέφτης), προβάλλεται από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, και κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 00:50 στην ΕΡΤ1.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει κάθε πτυχή της ζωής μας πριν να προλάβουμε να τη σταματήσουμε και να την αμφισβητήσουμε. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε γραφείο, σε κάθε χέρι, μια οθόνη, ένα smartphone, ένας μαύρος καθρέφτης της ύπαρξής μας στον 21ο αιώνα. Έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει χώρος στον εγκέφαλο για να απορροφήσουμε κάτι περισσότερο από ένα tweet 140 χαρακτήρων. H σειρά “Black Mirror” εκφράζει την ανησυχία μας για τον σύγχρονο κόσμο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Α’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Ο εθνικός ύμνος»
Ο πρωθυπουργός Μάικλ Κάλοου αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο δίλημμα όταν απαγάγουν ένα πολύ αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας, την πριγκίπισσα Σουζάνα.
Παίζουν: Ρόρι Κινίαρ, Λίντσεϊ Ντάνκαν, Λίντια Γουίλσον, Σόφι Κένεντι Κλαρκ, Άννα Γουίλσον-Τζόουνς, Τομ Γκούντμαν-Χιλ, Γιόχαν Μάιερς

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Α’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Δεκαπέντε εκατομμύρια»
Σε έναν κόσμο όπου οι ζωές των ανθρώπων εξαρτώνται από τη χρήση των ποδηλάτων Γυμναστικής για να κερδίζουν πιστώσεις, ο Μπινγκ προσπαθεί να βοηθήσει μια γυναίκα να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού.
Παίζουν: Ντάνιελ Καλούα, Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, Ρούπερτ Έβερετ, Τζούλια Ντέιβις, Άσλεϊ Τόμας, Πολ Πόπλγουελ, Ντέιβιντ Φιν, Ιζαμπέλα Λάφλαντ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Α’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «Ολόκληρη η δική σου ιστορία»
Στο εγγύς μέλλον, όλοι έχουν πρόσβαση σε ένα εμφύτευμα μνήμης που καταγράφει ό,τι κάνει, βλέπει και ακούει κανείς. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ ξανά κάποιο πρόσωπο. Τίθεται, όμως το ερώτημα, αν αυτό είναι πάντα καλό.
Παίζουν: Τόμπι Κέμπελ, Τζόντι Γουίτακερ, Τομ Κάλεν, Έιμι Μπεθ Χέιζ, Ρεμπέκα Στέιτον

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Β’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Επιστρέφω αμέσως»
Όταν μαθαίνει για μια νέα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να μένουν σε επαφή με αυτούς που έχουν πεθάνει, η μοναχική, θλιμμένη Μάρθα συνδέεται ξανά με τον εκλιπόντα εραστή της.
Παίζουν: Χέιλι Άτγουελ, Ντόμνολ Γκλίζον, Κλερ Κίλαν, Σινέντ Μάθιους, Φλόρα Νίκολσον

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Β’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Λευκός αρκούδος»
Η Βικτόρια ξυπνά και δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή της. Όλοι όσοι συναντά αρνούνται να επικοινωνήσουν μαζί της και όλοι φαίνεται να ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζει. Τι να είναι άραγε αυτό;
Παίζουν: Λενόρα Κρίτσλοου, Μάικλ Σμάιλι, Τούπενς Μίντλετον, Ίαν Μπόναρ, Ελίζαμπεθ Κούπερ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Β’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «Η στιγμή του Γουάλντο»
Ένας αποτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος δανείζει τη φωνή του σε μια δημοφιλή αρκούδα κινούμενων σχεδίων, τον Γουάλντο, βρίσκεται μπλεγμένος με την πολιτική, όταν τα στελέχη της τηλεόρασης θέλουν να είναι υποψήφιος.
Παίζουν: Ντάνιελ Ρίγκμπι, Κλόε Πίρι, Τζέισον Φλέμινγκ, Κριστίνα Τσονγκ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Γ’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Κάθετη πτώση»
Μια γυναίκα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να βελτιώσει την εικόνα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνεται ότι έχει κάνει τζακ ποτ, όταν την καλούν σε έναν περίεργο γάμο. Το ταξίδι δεν εξελίσσεται, όμως, όπως αναμενόταν.
Παίζουν: Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Άλις Ιβ, Τσέρι Τζόουνς, Τζέιμς Νόρτον

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Γ’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Δοκιμή παιχνιδιού»
Ένας Αμερικανός ταξιδιώτης, που δεν διαθέτει μετρητά, προσφέρεται να λάβει μέρος σ’ ένα επαναστατικό νέο σύστημα τυχερών παιχνιδιών. Σύντομα, δεν μπορεί να ξεχωρίσει πού τελειώνει το παιχνίδι και πού αρχίζει η πραγματικότητα.
Παίζουν: Γουάιατ Ράσελ, Χάνα Τζον-Κάμεν, Γουάνμι Μουζάκου, Κεν Γιαμαμούρα

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Γ’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «Σκάσε και χόρευε»
Όταν ο απόμακρος Κένι πέφτει με τα μούτρα σε μια διαδικτυακή παγίδα, πολύ σύντομα αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον επιπόλαιο Έκτορα και οι δύο μαζί βρίσκονται στο έλεος κάποιων αγνώστων ατόμων.
Παίζουν: Άλεξ Λόθερ, Τζερόμ Φλιν, Σουζάνα Ντόιλ, Φράνκι Γουίλσον, Χάνα Στιλς

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στις 00:50

(Γ’ Κύκλος) – Eπεισόδιο 4ο: «Σαν Τζουνίπερο»
Η ζωή των Γιόρκι και Κέλι αλλάζει όταν επισκέπτονται το Σαν Τζουνίπερο, μια παραλιακή πόλη που λατρεύει τη διασκέδαση και κυριαρχούν τα σερφ, ο ήλιος και το σεξ.
Παίζουν: Μακένζι Ντέιβις, Γκούγκου Μπάμπα-Ρο, Ρέιμοντ Μακ Άναλι, Γκάβιν Στένχαουζ

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστηκε 271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.