Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  7:42 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 18:53

Το κλιπ της Φίνος Φιλμ για την ανασκόπηση του 2023 (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Φίνος Φιλμ έχει πλέον έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στα social media, μεταφέροντας το χθες στο σήμερα, μέσα από τις αξέχαστες ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

Εκτός από τα αφιερωματικά βίντεο στους μεγάλους αστέρες που συνεργάστηκαν με τη Φίνος Φιλμ, η εταιρεία παραγωγής δημιουργεί σχεδόν σε καθημερινή βάση, για συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως ο καύσωνας, το ξεκίνημα των σχολίων και την παγκόσμια ημέρα αφρόλουτρου!

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, δημοσιεύτηκε στο Instagram της εταιρείας, ένα κλιπ με την ανασκόπηση της Φίνος Φιλμ για το 2023.

Στη λεζάντα, γράφει: «Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023! Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!».

pronews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 378 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 18:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.