Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  7:03 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 18:19

Μπορείτε να βοηθήσετε; Δεν έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα που απαιτούνται για τις θεραπείες του μικρού Δημήτρη από το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυστυχώς τα νέα για τον μικρό Δημήτρη από το Αγρίνιο δεν είναι -τουλάχιστον προς ώρας- ευχάριστα. Ο αξιαγάπητος μικρούλης εδώ και ένα χρόνο περίπου, μαζί με τους γονείς του, δίνει μία μεγάλη και άνιση «μάχη» και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να ξεπεράσει τον κίνδυνο για την υγεία και την ζωή του.

Τον περασμένο Απρίλιο ξαφνικά τον έπιασε ένας πόνος στην κοιλίτσα του. Σε τρεις μέρες πρήστηκε και σκλήρυνε πολύ. Υποβλήθηκε σε υπέρηχο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ακολούθως έφυγε κατευθείαν για το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Εκεί ο 4χρονος Δημήτρης υποβλήθηκε σε επέμβαση, με τον διευθυντή του Νοσοκομείου να κάνει λόγο για ραβδομυοσάρκωμα. Διάγνωση που επιβεβαιώθηκε και σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Έτσι ξεκίνησε ο Γολγοθάς για τον μικρό Δημήτρη, που μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει έναν κύκλο εννιά χημειοθεραπειών. Πλέον η ζωή του όλη έγιναν τα νοσοκομεία της Πάτρας και της Αθήνας. Χημειοθεραπείες, μεταγγίσεις και πόνος, με τους γονείς του να στέκονται στο πλευρό του υπομένοντας όλες τις δυσκολίες.

Απευθύνθηκαν στο σωματείο της «Παιδικής Χαράς», που στηρίζει οικονομικά, ψυχολογικά και ηθικά οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.  Αυτό γιατί θα απαιτηθεί ο μικρός να μεταβεί στο εξωτερικό, σε νοσοκομείο της Ιταλίας ή της Γαλλίας για να συνεχίσει τον «αγώνα» του, με νέο σχήμα θεραπειών.

Όπως ενημέρωσε στα social media το σωματείο ακόμη το απαιτούμενο χρηματικό ποσό δεν έχει συγκεντρωθεί. «Ας βοηθήσουμε όλοι το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας που δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό τα έξοδα τους, για να πηγαινοέρχονται Αθήνα και Πάτρα για θεραπείες , τους έχουν λυγίσει! Χωρίς την βοήθεια μας δεν θα τα καταφέρουν…», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΚΟΜΗ 

Οι μέρες περνούν και η αγωνία όλων μας μεγαλώνει… Το μόλις 4 χρόνων αγοράκι μας από το Αγρίνιο, τους τελευταίους μήνες παλεύει με ένα είδος επιθετικού καρκίνου (το ραβδομυοσάρκωμα).

Γι’ αυτό και πρέπει να μεταβεί μόλις δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί από εδώ, στο εξωτερικό για ακτινοβολίες (Ιταλία ή Γαλλία).

Ας βοηθήσουμε όλοι το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας που δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό τα έξοδα τους , για να πηγαινοέρχονται Αθήνα και Πάτρα για θεραπείες , τους έχουν λυγίσει! Χωρίς την βοήθεια μας δεν θα τα καταφέρουν…

Μας έχουν ανάγκη, τώρα, περισσότερο από ποτέ! Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε να σωθεί και ο Δημητράκης! Οποίος θέλει επικοινωνία με την ίδια την οικογένεια μπορεί να μας στείλει μήνυμα.

Οποίος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία, το καταθετήριό σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

PayPal

paidiki xara 25 12 2023

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 808 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 18:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.