Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  3:29 πμ
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 22:09

Ομοσπονδιακός προπονητής Kick Boxing ο Νίκος Κακαρελης- Δημ. Μυζήθρας και Γ. Κουτρούμπας στην εθνική ομάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας kick boxing ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας Νίκος Κακαρελης που θα συμμετέχει στο παγκόσμιο και μοναδικό αναγνωρισμένο πρωτάθλημα της wako στην Ιρλανδία στις 27 Αυγούστου μέχρι της 4 Σεπτεμβρίου. Στην εθνική ομάδα θα συμμετέχουν και οι μοναδικοί έφηβοι πρωταθλητές, ο Δημήτρης Μυζηθρας στην κατηγορία των -54 κιλών low kicks και ο Γιώργος Κουτρούμπας στην κατηγορία -67 κιλών low kicks. Οι αθλητές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα αλλά και το Αγρίνιο για πρώτη φορά στην ιστορία του kick boxing της πόλης. Το πρωτάθλημα είναι αναγνωρισμένο και οι αθλητές μπορούν να πάρουν τα μόρια για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν. Όλα αυτά γίνονται χάρις την πανελληνία ομοσπονδία kick boxing ΠΟΚ.

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στον ομοσπονδιακό προπονητή και τους αθλητές κι εύχεται να γυρίσουν πίσω με επιτυχίες.

spo-kakarelis-omospondiakos2

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2946 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News