Σάββατο, 4η Μαίου 2024  7:41 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 19:32

Σασμός: Ο Μαθιός ομολογεί τον φόνο του Λάζαρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η Αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της Βασιλικής και ο Μαθιός για να τη σώσει ομολογεί πως εκείνος σκότωσε τον Λάζαρο.

Ο Αντώνης ζητάει από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα προκειμένου να ερευνήσουν αν έχει ανάμειξη στον θάνατο του Λάζαρου. Την ίδια στιγμή, η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και στην Αργυρώ κλιμακώνεται μιας και εκείνη είναι αμετακίνητη στην επιθυμία της να καταδώσει ο νεαρός τον Μαθιό στην Αστυνομία.

Από την άλλη, τα ξαδέλφια του Λάζαρου, οι Μουντάκηδες, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ετοιμάζουν τα αντίποινα για τον θάνατό του. Παράλληλα, η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο. Η νύχτα πέφτει στην Άνω Ποριά και μία δυνατή έκρηξη ταρακουνάει όλο το χωριό και η ζωή των κατοίκων του δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Συγκεκριμένα, σκάει εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής και όλοι έντρομοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί αλλά και αν το ζευγάρι είναι καλά. Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη, που εντείνει τις έρευνες. Η Βασιλική μεταφέρεται προληπτικά στον γιατρό για εξετάσεις, καθώς φοβούνται κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της από την ταραχή. Ωστόσο, ο Μαθιός και η ίδια ανακουφίζονται όταν ενημερώνονται πως όλα βαίνουν καλώς.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 306 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.