Τετάρτη, 3η Ιουλίου 2024  10:21 πμ
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 14:00

Αγρίνιο – Θεατρικοί Μονόλογοι: Σε γιορτινό κλίμα η απονομή βραβείων και επαίνων (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου η εκδήλωση απονομής των βραβείων και επαίνων στους διακριθέντες του 2ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου έτους 2023 που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου με την Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγρινίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους συμμετέχοντες, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλης Φωτάκης, Κωνσταντίνος Ζώης και ο νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

Χαιρετισμό απεύθυνε πρώτα ο Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος τονίζοντας ό,τι το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για τη συνέχιση του Διαγωνισμού τα επόμενα χρόνια. Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε στον σύντομο χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News