Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:22 πμ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 10:38

Αγρίνιο: συγκέντρωση λογιστών στη ΔΟΥ ζητώντας άμεση απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την άμεση απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου καθώς και τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων σε έναν ουσιαστικό διάλογο με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους, ζητά η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας.

Συμμετέχοντας η ‘Ένωση στις σημερινές κινητοποιήσεις οργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου όπου και κατέθεσε και ψήφισμα . Ακολούθως θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πεζόδρομο της Ι. Σταΐκου.

«Αποφασίζουμε την συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίδρασή μας στο προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας την άμεση απόσυρση του και διεκδικώντας τη συμμετοχή των φορέων σε ένα ουσιαστικό διάλογο με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους», αναφέρει η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας.


agrinionews.gr

Διαβάστηκε 334 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News