Σάββατο, 4η Μαίου 2024  10:34 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 19:45

Η Μάγισσα: Στη φόρα το ένοχο παρελθόν του πατέρα του Σπήλιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ένοχο παρελθόν του πατέρα του Σπήλιου θα βγει στο φως, στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα. Συγκεκριμένα, η μητέρα της Θεοφανώς, η Αναχίτ, κρυβόταν σε σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να σκοτώσουν εκείνη και το νεογέννητο μωρό της.

Η Αγαθή μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία. Η Θεοφανώ έζησε, η μητέρα της όμως όχι. Η νεαρή υπηρέτρια λοιπόν, όταν έμαθε την αλήθεια για τη μητέρα της, θέλησε να μάθει ποιος ήθελε να την βλάψει αλλά και για τον λόγο που το έκανε. Την απάντηση την πήρε από ένα όραμα, που της αποκαλύπτει τους Γερακάρηδες και τότε εκείνη καταλαβαίνει πως η συγκεκριμένη οικογένεια κρύβεται πίσω από τον θάνατό της.

Ο Μισέλ σ’ ένα από τα σεντούκια τού πατέρα τού Σπήλιου, βρίσκει περίεργα κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ και χρησιμοποιούσε όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της.

Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισα του ζήτησε.

Αυτές οι λεπτομέρειες βάζουν σε σκέψη τον Μισέλ και αποκαλύπτεται πως ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό με τη Αναχίτ και πως το παιδί που γέννησε είναι δικό του. Έτσι, η Κυπριανή μαθαίνοντας την απιστία του άντρα της, αλλά και τη γέννηση του νόθου παιδιού του, τρελαίνεται από ζήλια και βάζει τον Σκλαβούνο να βρει την Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει.

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 353 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.