Πέμπτη, 18η Ιουλίου 2024  11:32 μμ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 11:45

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και ο  εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αγρίνιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Μαρίας Δημάδη. Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία από τον τον Λοχαγό Πεζικού Αλέξη Κουτσοσπύρο.

Αμέσως μετά  πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μαρίας Δημάδη από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, τον αν. Αστ. Δ/ντη Κ. Σπυρόπουλο, τον εκπρ. Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου Λοχαγό Πεζικού Αλέξη Κουτσοσπύρο, τον Διοικητή Αεροπορικού κλιμακίου  Αγρινίου  Κ. Σδούκο, τον Διοικητή ΠΥ Αγρινίου Ευστράτιο Πετράκη, τον πρ. της Ένωσης Αποστράτων Αξ. Αιτ/νιας Κ. Τσάτζαλο, τον εκπρ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Χρ. Αυδή, τον εκπρ. του Αν. Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων δυνάμεων Κ. Λιάπη, εκπρ. Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ κ. Ζαμπάρα και τον Διευθυντή της Φιλαρμονικής Δήμου Αγρινίου Βασίλη Κονίδα.    

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Βασιλείου Παναγόπουλου στην οδό Μακρή.  

Διαβάστηκε 286 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News