Τρίτη, 7η Μαίου 2024  8:13 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 18:26

NEΟ lyric video από τους SKULL SERVANT ("Satan's Broomstick" μέσα από το EP "Traditional Black Magicks II")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEΟ lyric video από τους SKULL SERVANT ("Satan's Broomstick" μέσα από το EP "Traditional Black Magicks II")
 
 
Οι Skull Servant είναι ένα τριμελές psychedelic doom metal project με επίκεντρο το Chapel Hill της Βόρειας Καρολίνας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2022 και έκτοτε έχει γίνει ένα τρίο αφοσιωμένων μουσικών που συνεργάζονται εξαιρετικά καλά. Ο μπασίστας Noah Terrell και ο κιθαρίστας Calvin Bauer έχουν συνεργαστεί σε μουσικά project συνεχόμενα από το 2015. Ο καθένας συνεισφέρει ένα ξεχωριστό φωνητικό στυλ, ωστόσο τα συνδυάζουν με μαεστρία σε έναν μοναδικά συναρπαστικό και αποτελεσματικό ήχο. Η εξαιρετική δουλειά στα τύμπανα από τον Ryland Dreibelbis, με τον οποίο ο Calvin παίζει από το 2021, ολοκληρώνει το πακέτο.
Το υλικό των Skull Servant παρέχει αξιόπιστα μια απoκρυφιστική εντύπωση από ένα ξόρκι που γίνεται στο κοινό τους. Η αρχή αυτής της εικόνας φαίνεται καλύτερα στην επιτυχία τους στο EP Astral Apothecary, το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των Doom Metal Charts μετά την κυκλοφορία του τον Μάρτιο του 2023. Μετά την επιτυχία του EP Astral Apothecary, το project διπλασίασε τη δημοτικότητά του, αρχίζοντας να βελτιώνει σοβαρά την επωνυμία του. Αυτή η νέα, οριστική εικόνα μπορεί να φανεί να λάμπει καθώς συγχωνεύτηκε στις επόμενες δουλειές τους, κυρίως στο single Pray for Blood και το EP Traditional Black Magicks II, που κυκλοφόρησαν τον Μάιο και τον Οκτώβριο του 2023 αντίστοιχα.
Με αξιοσημείωτες επιρροές που κυμαίνονται από τους Sodom, Sleep και Electric Wizard μέχρι τους The Sword και τους Gandalf, η επωνυμία των Skull Servant επιδεικνύει πιστή δέσμευση στα βασικά είδη του Doom. Η πεμπτουσία του stoner metal όγκου των Skull Servant ενισχύεται επιδέξια από τις στοιχειωμένες φωνητικές μελωδίες, η βαρύτητα τους γίνεται μοναδική από αναμφισβήτητα groovy ψυχεδελικά υπόγεια ρεύματα.

Διαβάστηκε 1423 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία