Πέμπτη, 29η Φεβρουαρίου 2024  3:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 10:41

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στο Δήμο Αγρινίου την Πέμπτη 23/11/2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τμήμα Υποστήριξης Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία  με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα  και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 με θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν:

  • Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου και ώρες 13:00-15:00, υπό την ιατρική επίβλεψη του κου Ψειμάδα Νεκτάριου, χειρούργου ορθοπαιδικού.
  • Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στα τηλέφωνα: 2641052154,2641050059 και ώρες 09:30-13:30.

Θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

 

Διαβάστηκε 176 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.