Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  3:28 πμ
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 21:39

Παρουσίασε το νέο του ρόστερ ο ΑΟ Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ανανεωμένο του ρόστερ παρουσίασε σήμερα ο Α.Ο. Αγρινίου, με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Μυριούνη να κάνει λόγο για ένα πολύ δυνατό team που φέτος θα δώσει έμφαση στην άμυνα και που θα στοχεύσει σε περισσότερες εκτός έδρας νίκες.

spo-ao-parousiasi2

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ Αγρινίου για φέτος, παρευρέθησαν τόσο οι παίκτες που ανανέωσαν με την ομάδα, όσο και τα νέα αποκτήματα του Α.Ο. ,ενώ τον λόγο πήραν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Περικλής Γερμανός, ο προπονητής κ. Χρήστος Μυριούνης , ο αντιπρόεδρος κ. Κων/νος Τσιαμάκης και ο χορηγός του Α.Ο. κ. Βασίλης Καραχάλιος.

spo-ao-parousiasi3

Η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της β’ εθνικής στον βόρειο όμιλο, ενώ «ο φετινός στόχος είναι η εύκολη παραμονή , αλλά και το ‘’βήμα πιο ψηλά’’ ευπρόσδεκτο», όπως τόνισε ο πρόεδρος του Α.Ο., που εξήρε τον Χρ. Μυριούνη για το έργο του στην ομάδα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

spo-ao-parousiasi5

«Η προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδώσει καρπούς», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ομάδας μεταξύ άλλων.

Ο Χρ. Μυριούνης εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον Α.Ο. ενώ τόνισε ότι το έμψυχο υλικό της ομάδας είναι εξ ολοκλήρου δική του επιλογή: «εγώ θα πάρω φέτος της ευθύνη της όποιας αποτυχίας ή επιτυχίας, είμαι έτοιμος για αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

spo-ao-parousiasi6

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα που φτιάξαμε, μπορούμε να πάμε και λίγο καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε γρήγορη παραμονή και αν είναι δυνατό μια θέση παραπάνω. Από τα 13 παιδιά που έχουμε , τα οκτώ είναι από την Αιτωλοακαρνανία και αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι ένα στοιχείο που φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο», ανέφερε ο κ. Μυριούνης.

spo-ao-parousiasi7

Ο κ. Γερμανός, εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε τη δημοτική Αρχή και τον αντιδήμαρχο κ. Γκρίζη για το «ολοκαίνουργιο κλειστό του ΔΑΚ». Φέτος η ομάδα θα αγωνίζεται ουσιαστικά σε ένα νέο γήπεδο, συμπλήρωσε.

spo-ao-parousiasi8

spo-ao-parousiasi9

spo-ao-parousiasi10

spo-ao-parousiasi11

spo-ao-parousiasi12

spo-ao-parousiasi13

spo-ao-parousiasi14

spo-ao-parousiasi15

spo-ao-parousiasi16

spo-ao-parousiasi17

agriniopress.gr
 
Διαβάστηκε 1924 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016 22:06
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News