Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:35

Το «αντίο» της Φίνος Φιλμ στη Μαίρη Χρονοπούλου, τη «γυναίκα του γλεντιού» (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη Finos η μεγάλη πρωταγωνίστρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου γύρισε πολλές από τις αξέχαστες ταινίες της.

Το δικό της αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου – τη «γυναίκα του γλεντιού» και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου- είπε με ένα βίντεο η Φίνος Φιλμ,με την οποία η μεγάλη πρωταγωνίστρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου γύρισε πολλές από τις αξέχαστες ταινίες της.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια με τη μοναχική προσωπική ζωή πέθανε σήμερα σε ηλικία 90 ετών, προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση.

«Κάθε απώλεια από την οικογένεια της Φίνος μας στοιχίζει, όμως είναι κάποιοι αποχωρισμοί που γρατζουνάνε περισσότερο. Η Μαίρη ήταν ένα από τα «παιδιά» μας που με την λάμψη της, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της σφράγισε κάθε ρόλο της επάξια.

Οι ρόλοι της επιβλητικοί και δυναμικοί. Η ίδια συναισθηματική και αθεράπευτα ρομαντική. Πέρασε το κατώφλι της Φίνος Φιλμ σε ηλικία 20 ετών και μέχρι το 1970 κατάφερε να μαγέψει τον φακό σε κωμωδίες, δράματα και φαντασμαγορικά μιούζικαλ. Ερμήνευσε με πάθος κόντρα ρόλους, τραγούδησε εμβληματικά άσματα που έμειναν στην ιστορία και ξεπέρασε δύσκολες προκλήσεις που της έφερε η ζωή με αποφασιστικότητα και θέληση.

Η Μαίρη δεν ήταν απλά μια γυναίκα. Ήταν «γυναίκα του γλεντιού» και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αντίο αγαπημένη μας», αναφέρει η εταιρία.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστηκε 339 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 22:40
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.