Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  10:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 18:25

Μεγάλη ανατροπή στη «Μάγισσα»: Αυτοί είναι οι δυο δολοφόνοι του μωρού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο που σκότωσε το νεογέννητο του Μάρκου και της Μεταξίας. Το TV24 και η Μαρία Μεταξητινού μας αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα τον ένοχο ή μάλλον τους ενόχους της στυγερής δολοφονίας που συγκλόνισε στη σειρά του ANT1, «Η μάγισσα».

Στο 20ό επεισόδιο που θα προβληθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα αποκαλυφθεί στο τηλεοπτικό κοινό ποιος σκότωσε το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η μάγισσα», που συγκλόνισε. Και μπορεί οι τηλεθεατές να το μάθουν, αλλά οι ήρωες της σειράς θα συνεχίζουν να ψάχνουν τον ένοχο, που όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, είναι η Δαμιανή με την Πολυξένη! Ας πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα και να σας αποκαλύψουμε το πώς έφτασε η «γιαγιά» του μωρού στο έγκλημα.

Η Μάγισσα: Η εκδίκηση

Όλα άρχισαν όταν ο Μάρκος κάλεσε τη μητέρα του, την Αναστασία, στο γλέντι για το σαράντισμα του νεογέννητου. Παρόλο που εκείνη δεν ήθελε, τελικά ο Μάρκος την έπεισε και εκείνη εμφανίστηκε προκαλώντας την οργή της Δαμιανής! Ο Μιχαήλ την έβαλε μεν στη θέση της, αλλά η Δαμιανή δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ενώ παράλληλα οι υποψίες πως ο άντρας της συνεχίζει να κοιμάται με τη σύγκριά του, την Αναστασία δηλαδή, και όχι με την ίδια, την εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το γεγονός πως ενώ ο Τζανής είναι ο γιος που προήλθε από τον γάμο του Μιχαήλ και της Δαμιανής, ωστόσο ο Μάρκος, που είναι παιδί της Αναστασίας, συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα του πρωτότοκου -δηλαδή να γίνει ο μελλοντικός «αρχηγός» της οικογένειας Λάσκαρη- που αξιοκρατικά έπρεπε να έχει ο Τζανής, αφού προήλθε από επίσημο γάμο. Και μπορεί η Δαμιανή να μην ξεχώριζε -φανερά τουλάχιστον- τα δύο αγόρια, ωστόσο ως μάνα θέλει φυσικά να αναδείξει το δικό της παιδί!

Ο ερχομός του μωρού του Μάρκου θα δυσκόλευε τα σχέδιά της, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα αποτελούσε τον επόμενο διάδοχο της οικογένειας, οπότε δικαιωματικά ο Τζανής θα έπεφτε ακόμα περισσότερο στην ιεραρχία. Η λύση λοιπόν σε όλο αυτό, κατά τη Διαμιανή, ήταν μία: Να πεθάνει ο διάδοχος! Και έτσι, δίχως ίχνους οίκτου, με τη βοήθεια της Πολυξένης κατάφερε και σκότωσε το μωρό! Με τον θάνατό του ανοίγει ο δρόμος στον Τζανή να παντρευτεί και να αποκτήσει τον πραγματικό διάδοχο των Λασκαραίων!

Η Θεοφανώ βρίσκει την αλήθεια

Όπως προαναφέραμε, οι ήρωες της σειράς θα αργήσουν ακόμα πολύ να μάθουν την αλήθεια για τον ένοχο του φόνου και οι έρευνες για τον εντοπισμό του θα συνεχιστούν. Μόνο που η μεγάλη αποκάλυψη θα γίνει από τη Θεοφανώ, η οποία μέσω των οραμάτων της θα φτάσει και στην τραγική αλήθεια. Η ίδια τρέμει και δεν το λέει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό, αλλά από την άλλη θέλει να μιλήσει γι’ αυτό καθώς όσο περνάει ο καιρός και δεν βρίσκεται ο πραγματικός ένοχος, τόσα περισσότερα… αθώα κεφάλια κόβονται! Η ίδια θα πάρει τη δύναμη που χρειάζεται και θα το πει στον Μάρκο, ο οποίος αρχικά αρνείται να το πιστέψει, αλλά στη συνέχεια συνδέει τα κομμάτια του παζλ και καταλήγει στην πικρή αλήθεια! Μόνο που η μεγάλη έκπληξη θα γίνει όταν το μάθει ο Μιχαήλ Λάσκαρης, που θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του! Αραγε θα καταφέρει να τιμωρήσει παραδειγματικά τη γυναίκα που αγαπάει;

youweekly.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.