Δευτέρα, 4η Δεκεμβρίου 2023  5:43 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 14:04

Διεξαγωγή τελετών ορκωμοσίας αποφοίτων Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη Ε.Α.Π. στην Πάτρα την 30η Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου 2023

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το διήμερο, 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθησαν οι τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών «Δημόσια Διοίκηση»  & «Διοίκηση Τουρισμού» και απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Στις τελετές απηύθυναν χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Ε.Α.Π. Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης και ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπληρωτής Καθηγητής Λεωνίδας Δουκάκης.

Επίσης απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν τα πτυχία ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Καθηγητής Κυριάκος Μπουρίκας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Καθηγητής Μανώλης Κουτούζης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητής Αυγουστίνος Δημητράς, οι Διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών και μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των Σχολών.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους πτυχιούχους και αποφοίτους του, οι οποίοι είτε συμμετείχαν δια ζώσης στις τελετές, είτε τις παρακολούθησαν ζωντανά από το κανάλι του Ε.Α.Π. στο Youtube.

Διαβάστηκε 311 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα