Δευτέρα, 4η Δεκεμβρίου 2023  3:33 μμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:34

Για τον πολιτισμό και την προετοιμασία του 2026. Συνάντηση Παναγιώτη Κατσούλη με το ΔΣ της Φιλαρμονικής «Διονύσιος Σολωμός»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων υπήρξε κατά τη χθεσινή μας συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής «Διονύσιος Σολωμός», στον καλαίσθητο, ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο μουσικά χώρο του συλλόγου.

Η συζήτηση κυρίως εστιάστηκε στη σχεδιασμένη προετοιμασία που πρέπει να υλοποιηθεί, το συντομότερο δυνατόν, για το σημαντικό για το παρόν και το μέλλον του δήμου μας γεγονός του εορτασμού των 200 χρόνων της ηρωικής Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, το 2026.

Κοινό το συμπέρασμα όλων, για τη μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα, καθώς και της αναγκαιότητας δήμος και πολιτιστικοί φορείς της περιοχής να συνεργαστούν στον απόλυτο βαθμό για να στεφθεί με επιτυχία το μεγάλο αυτό εγχείρημα.  

 

Παναγιώτης Α. Κατσούλης
Εκπαιδευτικός - π. Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Διαβάστηκε 192 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.