Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:41 μμ
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 14:05

Μικρά αγρινιωτάκια γέμισαν τους πεζόδρομους στο κέντρο και διασκέδασαν με την ψυχή τους (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παιδικές φωνές, παιχνίδια και χαμόγελα «γέμισαν» οι πεζόδρομοι στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου το πρωί του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου.

Στους πεζόδρομους Χαριλάου Τρικούπη, Βότση, Σαλάκου, Παπαστράτου, Μπαϊμπά, Πλατεία Φλέμινγκ και Ι.Σταϊκου στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων και δομών οι οποίοι οργάνωσαν μια σειρά δράσεων για τα παιδιά.

Μαζί με τους μπόμπιρες που έδιναν και την… ψυχή τους στις δραστηριότητες και το παιχνίδι, μαθαίνοντας παράλληλα να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν.

Τα παιδιά από το Τμήμα ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου, βρέθηκαν στον Πεζόδρομο της Μπαϊμπά και υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης δασκάλας τους ζωγράφισαν για την πόλη τους.

Στον πεζόδρομο της Παπαστράτου παιδιά από την Art KOINΣΕΠ Ζωγραφική / Κεραμική ARTATHEART έβαλαν «πράσινο στην πόλη», σε μία δημιουργική απασχόληση με φυσικά υλικά.

Το Εργαστήρι τέχνης MYHEART βρέθηκε στον πεζόδρομο της Βότση. Τα παιδιά ζωγράφισαν την πόλη που ονειρεύονται με θέμα «Νιώθω ασφάλεια στην πόλη μου, όπου μπορώ να συναντήσω τους φίλους μου και να παίξω όπως τον παλιό καιρό».

Ο πολυχώρος “Μικροί Αθλητές” συμμετείχε με χαρά στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία και προσκάλεσε τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν αθλήματα μη διαδεδομένα όπως μπέιζμπολ, ξιφασκία και χόκεϊ, μέσα από πρωτότυπα αθλητικά παιχνίδια στον πεζόδρομο Πλατείας Φλέμινγκ.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Θεμέλιο συμμετείχαν στη δράση στον πεζόδρομο Σταΐκου, γεμίζοντάς τον με χρώματα και δημιουργώντας με την καθοδήγηση των δασκάλων και της φαντασίας τους.

Το ΚΔΑΠ Smart Kids βρέθηκε στον πεζόδρομο της Σαλάκου, κάνοντας ένα ομαδικό κολλάζ με την πόλη που αγαπούν, τη πόλη μας. Έπειτα, φωτογραφήθηκαν από τους γονείς τους σε Photo Booth φτιαγμένο από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς της δομής, κάνοντας παράλληλα και face painting.

Το Κ.Δ.Α.Π. Α.ΜΕΑ. του Δήμου Αγρινίου ”Η Γελαστή Πολιτεία “, βρέθηκε στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη. Τα παιδιά με τις εκπαιδεύτριες δημιούργησαν κολάζ και ζωγράφισαν πως ονειρεύονται την πόλη τους.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 932 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 14:18
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News