Σάββατο, 2η Δεκεμβρίου 2023  11:35 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 22:38

Αγιασμός στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντή και Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου, κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν θερμά ο Διευθυντής, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψη. Τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιεί το Κέντρο.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τον αγώνα και τις προσπάθειες που καταβάλουν. Τόνισε, ότι προσφέρουν ένα σημαντικό έργο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς αντιμετωπίζουν τα έκτακτα περιστατικά και συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων και ευχήθηκε να αντιμετωπιστούν από τους αρμοδίους τα προβλήματα και οι ελλείψεις, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παρέχουν  στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας την υγειονομική φροντίδα και περίθαλψη.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://photos.app.goo.gl/hKw915orKeWNqLjY7

Διαβάστηκε 168 φορές

BLACK FRIDAY 

Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.