Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  1:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 20:05

Μια «χαμένη αγάπη» στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Αλθέας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο τεράστιο οικοδόμημα του οικισμού της Αλθέας, δίπλα στη θάλασσα έγιναν τα γυρίσματα του videoclipγια το νέο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη.

Το ''Craks of my broken heart'' – μια διασκευή του τραγουδιού του EricBenet– είναι μια δυναμική μπαλάντα που μιλάει για μια χαμένη αγάπη και αναδεικνύει τις ερμηνευτικές δυνατότητες του τραγουδιστή.

Το ατμοσφαιρικό σκηνικό, μια δημιουργία της φύσης και της απόκοσμης ατμόσφαιρας που αποπνέει το ξενοδοχείο «φάντασμα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αποτύπωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Σιλβέστρο.

Μετά την κυκλοφορία του ντουέτου με τη Μιρέλα Πάχου (πρόκειται για το τραγούδι «Αναμνήσεις» σε στίχους και μουσική Ανδρέα Λάμπρου), ο Αδάμ Τσαρούχης, μας παρουσιάζει το ''Craks of my broken heart'', ετοιμάζει άλλο ένα ντουέτο – έκπληξη αλλά και τις εμφανίσεις του στο HalfNoteμαζί με τη Μιρέλα Πάχου.

Δείτε το ''Craks of my broken heart'' εδώ:

Βρείτε το ντουέτο εδώ:

 

Διαβάστηκε 385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.