Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  6:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 11:27

Market pass: Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές του market pass για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.

Ήδη υπάρχει ενημέρωση ότι οι πιστώσεις είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή ωστόσο, όπως συμβαίνει με τις πληρωμές του δημοσίου, τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την Πέμπτη το απόγευμα. Το ίδιο θα ισχύσει τόσο για τις άυλες κάρτες όσο και για την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Οι περισσότερες καταστάσεις, μπαίνοντας στο vouchers.gov.gr, είναι προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα και για τους περισσότερους η εκτιμώμενη ημερομηνία πληρωμής είναι η 29η Σεπτεμβρίου.

Πώς μπορείτε να δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε

Όσοι έχουν κάνει αίτηση για τον προηγούμενο κύκλο market pass και δεν χρειάστηκε να κάνουν εκ νέου, μπορούν να εισέλθουν με τους κωδικούς taxisnet στο vouchers.gov.gr και αμέσως θα δουν την εγκριθείσα αίτηση.

Το υπουργείο έχει προχωρήσει εδώ και μέρες σε διασταυρώσεις προκειμένου να «τσεκάρει» εάν υπάρχουν μεταβολές στην οικονομική κατάσταση των δικαιούχων, με βάσει τις φορολογικές δηλώσεις για το 2022 και εάν παραμένουν δικαιούχοι του market pass.

Μέσω της πλατφόρμας μπορείτε να διαπιστώσετε εάν παραμένετε δικαιούχος, πότε θα πληρωθείτε, την μέθοδο χορήγησης, δηλαδή εάν έχετε επιλέξει άυλη κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό καθώς επίσης και το συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Ποιοι δεν θα πληρωθούν τώρα

Για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υπέβαλαν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και έως την 31η Οκτωβρίου, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 5η Νοεμβρίου 2023.

dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 243 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.