Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:26

THUNDERMAKER – single ‘The Road” featuring Ronny Munroe – από το άλμπουμ “The Road”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

The Road featuring Ronny Munroe - Official Music Video

(Δείτε το εδώ)

THUNDERMAKER - METAL ΟΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν θέλησαν να κάνουν κάτι που δεν είχαν κάνει και πολλοί πριν από αυτούς. Ένα άλμπουμ, δηλαδή, στο οποίο θα συμμετείχαν ως καλεσμένοι αρκετοί καλλιτέχνες προερχόμενοι από μεγαλύτερες μπάντες.

Θέλανε να συνεργαστούν με μουσικούς πολύ μεγαλύτερους από αυτούς. Εκείνη την εποχή ήταν απλώς μια ιδέα, όμως με τον καιρό αυτή η ιδέα πήρε σάρκα και οστά.

Τώρα, μετά από την κυκλοφορία τριών άλμπουμ, έχουν εξελιχθεί και ως μουσικοί, αλλά και ως προς τη διαδικασία σκέψης πίσω από αυτή την ιδέα. Το "The Road" έχει καλεσμένους τέσσερις τραγουδιστές, όμως κάθε τραγούδι του άλμπουμ έχει γραφτεί και δομηθεί με κατάλληλο τρόπο ώστε να ταιριάζει στο φωνητικό στυλ του κάθε τραγουδιστή, ενώ πολλοί τραγουδιστές εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα κομμάτια του άλμπουμ.

Το "The Road" ξεκίνησε να δημιουργείται το 2018, και ως εκ τούτου αρχικά είχε έναν λίγο πιο σκοτεινό τόνο που είναι ευδιάκριτος στα τραγούδια FAKE, και WHERE SORROW DWELLS. Τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ έχουν πιο θετικό μήνυμα, ωστόσο όλα τα τραγούδια έχουν κάτι κοινό, ασχολούνται με τον εσωτερικό αγώνα των σχέσεων και με τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι. Αυτές οι σκέψεις τους οδήγησαν και στο concept του άλμπουμ.

Οι THUNDERMAKER αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο τελικό στάδιο του νέου, επερχόμενου άλμπουμ τους!

https://thundermaker.se

https://instagram.com/officialthundermaker

https://facebook.com/officialthundermaker

https://twitter.com/thundermaker_se

https://www.youtube.com/@thundermakertv

https://spotify.link/r56h3oNYfDb


Διαβάστηκε 383 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 18:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.