Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 14:46

Συνάντηση Θανάση Λύρου με την Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θανάσης Λύρος: «Οι αστικές συγκοινωνίες επιτελούν πολύ σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία και θα στηριχθούν από μας»

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», Θανάσης Λύρος, μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του, είχε συνάντηση με την Διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ στο Μεσολόγγι.

Ο Πρόεδρος της επιχείρησης, Βασίλη Λυμπεράκης, εξέθεσε τα οξυμένα προβλήματα –κυρίως οικονομικά-, που αντιμετωπίζουν οι τοπικές αστικές συγκοινωνίες και ζήτησε την στήριξη του κ. Θανάση Λύρου, εάν εκλεγεί στην θέση του Δημάρχου.

Ο κ. Θανάσης Λύρος άκουσε με προσοχή όσα του εξέθεσε ο Πρόεδρος και δήλωσε πως οι αστικές συγκοινωνίες επιτελούν πολύ σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία και υποσχέθηκε πως θα στηρίξει με κάθε τρόπο όλα τα δρομολόγια και ειδικά των άγονων γραμμών, για να μπορούν οι πολίτες να φτάνουν με ασφάλεια και μικρό κόστος σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Διαβάστηκε 173 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.