Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  12:21 πμ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 12:39

Δείτε την καταπληκτική πρόταση του ΤΕΕ για την ανάπλαση περιμετρικά του γηπέδου Παναιτωλικου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κορυφαία στιγμή της παρουσίασης των έργων στο γήπεδο του Παναιτωλικού ήταν η εντυπωσιακή παρουσίαση της πρότασης του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

«Τεχνικές προτάσεις ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων περιμετρικά του γηπέδου Παναιτωλικού και διερεύνηση της δυνατότητας κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης» ο τίτλος της.

Την εκπόνηση ανέλαβαν ο Τοπογράφος Μηχανικός Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, ο Αρχιτέκτων Μηχανικός Γιώργος Ζαρκαβέλης και ο Πολιτικός Μηχανικός Παναγιώτης Κέκελος. Αυτοί την παρουσίασαν μάλιστα και στο κοινό.

Προτείνεται, σύμφωνα με την μελέτη τους η κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης δύο επιπέδων. Η χωρητικότητα θα ανέρχεται στις 120 θέσεις, με πρόβλεψη για θέσεις ΑΜΕΑ. Η κατασκευή θα καλύπτει τις προδιαγραφές της UEFA (που απαιτεί 100 θέσεις στάθμευσης).

Η είσοδος του πάρκινγκ θα βρίσκεται επί της οδού Βλαχερνών και η έξοδος επί της οδού Ρίτσου. Η κατασκευή είναι αλληλένδετη με την διαμόρφωση ενός μεγάλου κοινόχρηστου χώρου, με κυρίαρχα στοιχεία το νερό, την ελιά, τον καπνό και τον Παναιτωλικό. Ένας χώρος που θα ενοποιήσει το γήπεδο με το πάρκο του Αγρινίου.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Λίνος Μπλέτσας τόνισε ότι θα παραμείνει αρωγός της προσπάθειας του Παναιτωλικού.

Από μεριάς του, ο επίσημος Παναιτωλικός εξέφρασε κι αυτός τις ευχαριστίες του: «Ευχαριστούμε το ΤΕΕ για την εξαιρετική εργασία του και τη γενικότερη συμβολή του στην προσπάθεια του Παναιτωλικού. Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια βοηθώντας στην υλοποίηση των των ιδεών και των προτάσεων που καταθέσαμε».


agrinionews.gr

Δείτε την πλήρη παρουσίαση:

asgr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 360 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 12:43
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.