Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 13:15

NEO lyric video από τους THE LAST OBLATION ("Scales Of Fate" μέσα από το άλμπουμ "ÆSIR")

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
NEO lyric video από τους THE LAST OBLATION ("Scales Of Fate" μέσα από το άλμπουμ "ÆSIR")
 
 
Παρουσιάζοντας τους The Last Oblation, μια αδυσώπητη δύναμη στο βασίλειο του blackened death metal. Δημιουργήθηκαν ως σόλο project από τον οραματιστή μουσικό Juanjo Pérez το 2016 και σύντομα μεταμορφώθηκαν σε πλήρες συγκρότημα μαζί με άλλους μουσικούς. Το συγκρότημα έχει χαράξει μια διαδρομή ηχητικής καταστροφής, συνδυάζοντας διαφορετικές μουσικές επιρροές σε ένα μοναδικό και συνεχώς εξελισσόμενο στυλ που φιλοδοξεί να θέσει τον πήχη ψηλά για το μέλλον του είδους.
Οι φρενήρεις ζωντανές εμφανίσεις τους έχουν γοητεύσει το κοινό από το 2018. Το "Aurum Deceptio", το ντεμπούτο single τους το 2017 κέρδισε τεράστια δημοτικότητα, οδηγώντας στην επέκταση του συγκροτήματος. Η κυκλοφορία του αναγνωρισμένου άλμπουμ τους "Ante Ruinam" το 2018 ενίσχυσε την κατάστασή τους.
Το 2020, οι The Last Oblation πέρασαν μια μεταμορφωτική φάση, κυκλοφορώντας το single "Minos" με ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο.
Το 2022 ίδρυσαν το δικό τους στούντιο ηχογράφησης, το Oblation Soundworks και αποκάλυψαν το "Ascend", παρουσιάζοντας νέα όργανα και ενορχηστρώσεις, με ξεχωριστά κομμάτια όπως το "Diocane" ή το "Pantheon" να κάνουν πάταγο παγκοσμίως.
Το 2023, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το 3ο άλμπουμ του «ÆSIR» το οποίο είχε την αληθινή ηχητική ουσία των The Last Oblation, βρίσκοντας το τέλειο ταίριασμα μεταξύ της ωμότητας, της τεχνικής και των συμφωνικών στοιχείων που είχαν γίνει συνώνυμα με τη σφραγίδα του συγκροτήματος με τα χρόνια.


Διαβάστηκε 427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.