Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  8:12 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 12:54

Ενωτική Πρωτοβουλία: Η Ναυπακτία χρειάζεται Δήμαρχο που να ασχολείται σοβαρά και αποτελεσματικά με τα προβλήματα του Δήμου και την επίλυση τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενωτική Πρωτοβουλία: Η Ναυπακτία χρειάζεται Δήμαρχο που να ασχολείται σοβαρά και αποτελεσματικά με τα προβλήματα του Δήμου και την επίλυση τους

Ανακοίνωση παράταξης Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

Διαβάζοντας τις δηλώσεις στελέχους της

Δημοτικής Αρχής σε τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο, εκείνο που έχουμε να του απαντήσουμε είναι πως η Ναυπακτία χρειάζεται Δήμαρχο που να παράγει ουσιαστικό έργο το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην προοπτική της και όχι να καπηλεύεται χωρίς αιδώ το έργο άλλων Δημοτικών Αρχών, τη στιγμή μάλιστα που η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή δεν έχει παράξει σχεδόν τίποτα !

Η Ναυπακτία χρειάζεται Δήμαρχο που να ασχολείται σοβαρά και αποτελεσματικά με τα προβλήματα του Δήμου και την επίλυση τους και όχι να καταφεύγει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για να καλύπτει την ανεπάρκεια του!

Η Ναυπακτία τώρα πια ξέρει και θα το αποδείξει στις 8 Οκτωβρίου!

Παναγιώτης Λουκόπουλος- Ενωτική Πρωτοβουλία

Τώρα ξέρεις

Διαβάστηκε 459 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα