Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  5:47 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:23

Δήμος Ναυπακτίας: H Γεωργία Λουκοπούλου υποψήφια με την Ενωτική Πρωτοβουλία δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην παράταξη!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αγαπητή σε όλους μας παιδίατρος Γεωργία Ντάναση –Λουκοπούλου στο πλευρό του συζύγου της Τάκη Λουκόπουλου και της ομάδας της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Η δυναμική υποψηφιότητα  της  Γεωργίας Λουκοπούλου  αλλάζει τα έως τώρα δεδομένα του προεκλογικού τοπίου  και φέρνει <<αέρα>> νίκης  στην παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Είναι γνωστή άλλωστε η αποδοχή της από τους πολίτες της Ναυπακτίας και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλους !

Η ανακοίνωση  υποψηφιότητας  Γεωργίας Λουκοπούλου στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο Ναυπάκτου με την Ενωτική Πρωτοβουλία είναι η εξής :

’Όπως τόσα χρόνια η καριέρα μου είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη των παιδιών μας, έτσι και τώρα θέλω να συμβάλλω στο μέλλον και την ανάπτυξη της τοπικής μας Κοινωνίας.

Το ψηφοδέλτιο της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" στο οποίο σήμερα ανακοινώνω τη συμμετοχή μου, είναι το αποτέλεσμα  προσπάθειας  εκατοντάδων συνεργατών που δουλεύουν μήνες για να συγκροτηθεί αυτή η εξαιρετική ομάδα.

Θέλοντας να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την ωραία προσπάθεια για τη Ναυπακτία, η οποία μου έχει προσφέρει πολλά, με πνεύμα ευγνωμοσύνης ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου για να αναλάβω τον ταπεινό ρόλο της Δημοτικής Συμβούλου.

Ήρθε για εμένα η στιγμή να ανταποδώσω, αλλά και να προσφέρω στα κοινά, όπως κάνω τόσα χρόνια στις οικογένειές σας μέσα από το λειτούργημά μου.’’

Διαβάστηκε 157 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.