Πέμπτη, 20η Ιουνίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:44

Συνεχίζεται η δημοσιοποίηση των υποψηφίων Συμβούλων, που έχουν ήδη δηλωθεί στο σύστημα, του συνδυασμού του Θανάση Λύρου, "Ανάπτυξη για όλους"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συμπόρευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΤΣΑΓΓΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΤΣΑΓΓΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Χρήστος είναι ένας δραστήριος και πολυτάλαντος νέος, μαχητής της ζωής, και αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη τους στόχους και τις επιδιώξεις του συνδυασμού μας.

Είναι τιμή μας που πορεύεται μαζί μας στον κοινό μας αγώνα.

Th Lyros Matsaggas

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα, στο πλευρό του κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, διαπιστώνοντας πως ο διευρυμένος Δήμος μας βαδίζει κάθε φορά και χειρότερα, την στιγμή που άλλοι Δήμοι της χώρας μας αναπτύσσονται συνεχώς και βελτιώνουν την οικονομική κατάσταση των κατοίκων τους.

Γνωρίζω τον κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, άνθρωπο που συνδράμει με προθυμία κάθε συνδημότη μας, σε κάθε του πρόβλημα.

Γνωρίζουμε επίσης όλοι μας την μεγάλη του προσφορά στον τόπο μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την δυνατότητα να παρεμβαίνει αποφασιστικά και αποτελεσματικά και να φέρνει λύσεις στα θέματά μας, ενώ οι προηγούμενοι δεν μπόρεσαν.

Είμαι βέβαιος πως θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος για όλους μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

 

Συμπόρευση ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ (ΜΑΧΗΣ) ΣΑΡΓΙΑΝΝΗ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΜΑΧΗ ΣΑΡΓΙΑΝΝΗ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Μάχη είναι μια δραστήρια και γνωστή επαγγελματίας, με επιθυμία να σταματήσει ο κατήφορος που έχει πάρει ο τόπος μας.

Είναι τιμή για μας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα είναι υποψήφια μαζί μας για να προσφέρει στην κοινή προσπάθεια για το καλό του Δήμου μας.

Th Lyros Sargianni

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ και να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα, θέλοντας να συμβάλω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.

Είμαι σίγουρη πως ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, με το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη και να σταματήσει τον κατήφορο που μας καταστρέφει καθημερινά.

Είναι ο άνθρωπος που με σεβασμό και αξιοπρέπεια, μαζί με τους άξιους συνεργάτες του, θα δώσει πνοή στον μαραζωμένο τόπο μας.  

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (ΜΑΧΗ) ΣΑΡΓΙΑΝΝΗ

Αισθητικός

 

Συμπόρευση ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΘΕΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ, από το Μεσολόγγι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Θεοδώρα είναι μια αξιόλογη συμπολίτισσά μας, σύζυγος του γνωστού γιατρού Ωτορινολαρυγγολόγου, Διονύση Σαββίδη, άξια μητέρα και οικογενειάρχης αλλά και καλλιτεχνική φύση, με σοβαρή άποψη για τα προβλήματα του Δήμου μας, την οποία συχνά διατυπώνει δημοσίως.

Αποτελεί τιμή μας η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιό μας για να φέρουμε την ανάπτυξη σε όλους.

Th Lyros Savvidi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές μαζί με τον γνωστό και φίλο, Γεωπόνο και Δικηγόρο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας στην θέση που του αξίζει πραγματικά.

Ο μοναδικός ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ έχει προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, έχει τις γνώσεις, το κύρος, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να λύσει, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, τα προβλήματα που ταλανίζουν για χρόνια το Δήμο μας.

Σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια τίθεμαι στο πλευρό του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, για να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην λύση τους, ιδιαιτέρως στον τομέα του πολιτισμού.

ΘEΟΔΩΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ - ΚΑΒΑΓΙΑ

Αισθητικός - Αγιογράφος

 

 

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία