Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:05 μμ
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 12:23

Νέο Ποιητικό Βραβείο Λογοτεχνικής αναγνώρισης απο την ποιητική ομάδα UNITED POETS HEART στον Αγρινιώτη ποιητή Πέτρο Κ. Βελούδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 11η πρωινή η διεθνής Αμερικάνικη και από την Παραγουάη ποιητική ομάδα UNITED POETS AND HEART απένειμε διεθνές ποιητικό βραβείο αναγνώρισης για την προσφορά του στην διεθνή ποίηση και τα γράμματα στον Έλληνα-Αιτωλοακαρνάνα ποιητή ΠΕΤΡΟ Κ ΒΕΛΟΥΔΑ. 

ΒΕΛΟΥΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ φωτο

ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ
Ευρωπαίος πρεσβευτής της Ελληνικής ποίησης στην Ρουμανία, ακαδημαϊκός ποιητής στην ακαδημία ποίησης και λογοτεχνίας AMCL στην Βραζιλία, πτυχιούχος ανθρωπιστικών επιστημών τμήματος Ελληνικού πολιτισμού στο Ε.Α Πανεπιστήμιο Πατρών, μέλος των διεθνών ποιητικών ομάδων WORLD UNION OF POETS,WRITERS UNION, μέλος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ-ΔΕΕΛ,Δημοσιογράφος.

 

Διαβάστηκε 490 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News