Τετάρτη, 6η Δεκεμβρίου 2023  9:34 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 19:14

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη, ελεύθερη επαγγελματίας από Χρυσοβέργι.

Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη

Σε δήλωσή της η κα. Μακρυγιάννη ανέφερε:

«Είμαι γέννημα θρέμμα από το Χρυσοβέργι και  δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον  τόπο μου και πάντα με χαροποιούσε η προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί  επιθυμώ να προσφέρω και στον τόπο που ζω και αγαπώ. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στο όραμα του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο  για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο τα επόμενα χρόνια».

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η  Όλγα Τσιλίκα από την Πεντάλοφο.

Όλγα Τσελίκα

Σε δήλωσή της η κα. Τσιλίκα ανέφερε:

«Διαπιστώνοντας ότι έχουν μπει οι βάσεις στο Δήμο μας κι έργα αλλάζουν σιγά-σιγά  το τοπίο, αποφάσισα να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή» αποδεχόμενη την πολύ τιμητική πρόταση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου για να συνδράμω και εγώ με τις δυνάμεις μου.

Ως νέος άνθρωπος  με ενδιέφερε να δραστηριοποιηθώ στα τοπικά δρώμενα και να προσφέρω στο  αγαπημένο μου Πεντάλοφο  και θα είναι μεγάλη η χαρά μου εάν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν να τους εκπροσωπήσω».

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Γιάννης Αλετράς του Αντωνίου, ελεύθερος επαγγελματίας από το Νεοχώρι .

ΑΛΕΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε δήλωσή του ο κ. Γιάννης Αλετράς   ανέφερε:

«Ως Οινιαδίτης που ζω στο Νεοχώρι και δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα, αλλά και από την παράδοση της οικογένειάς μου  έχω έντονο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του τόπου μου.

 Οι νέοι της περιοχής, που επιλέξαμε συνειδητά να μείνουμε εδώ και παρακινούμενοι από την αγάπη μας και την πίστη στις δυνατότητες του τόπου να δημιουργήσουμε, διψάμε για αλλαγή. Θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, πρωτοπόρο.

Ο Κώστας Λύρος, ένας άνθρωπος τις ικανότητες του όποιου γνωρίζω καλά, έχει την δύναμη να χαράξει μια μακροπρόθεσμη πολιτική και να την υλοποιήσει με μικρά αλλά σταθερά βήματα. Είναι ο άνθρωπος της ευθύνης, του μόχθου και της εργασίας και αυτό τον καθιστά κατάλληλο να αλλάξει την καθημερινότητα του Δήμου και να ενεργοποιήσει τις ασυναγώνιστες προοπτικές της περιοχής βγάζοντας μας από το τέλμα των τελευταίων ετών. Η μεγάλη του προσπάθεια κατά την πρώτη του θητεία το απέδειξε αυτό άλλωστε.

Για το λόγο αυτό δίνω την υποστήριξη μου στον Κώστα Λύρο και θα συμπορευτώ μαζί του στις επερχόμενες εκλογές όπου με τη στήριξη σας θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω ενεργότερα στη λήψη αποφάσεων προς όφελος  του Δήμου μας και ιδιαίτερα των Οινιαδών».

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η  Πηνελόπη Πελεκάνου, οικονομολόγος -ιδιωτική υπάλληλος από τον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου

Πηνελόπη Πελεκάνου

Σε δήλωσή της η κα. Πελεκάνου ανέφερε:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Θωμά Μεσολογγίου.

Είμαι έγγαμη μητέρα 3 κοριτσιών και διαμένω στην πόλη του Μεσολογγίου.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και γνωρίζω 2 ξένες γλώσσες, αγγλικά και ιταλικά.

Εργάστηκα για 25 έτη στην ALPHA BANK στο κατάστημα Μεσολογγίου, απ' όπου αποχώρησα τον Δεκέμβρη του 2019 με εθελουσία έξοδο.

Στη συνέχεια εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια στο ΔΙΕΚ Αγρινίου, Ναυπάκτου και Μεσολογγίου και εδώ και περίπου 1,5 χρόνο εργάζομαι ως Υπάλληλος σε ιδιωτικό ΚΕΠ του Μεσολογγίου.

Η μεγάλη αγάπη μου για τον τόπο μας, η διάθεση να δουλέψω και να προσφέρω τα μέγιστα στον Δήμο μας, η θλίψη μου για τα νέα παιδιά που εγκαταλείπουν την πόλη μας, μιας και δεν μπορούν να απορροφηθούν σε θέσεις εργασίας στην περιοχή μας, η αγωνία μου για το μέλλον τους αλλά και η μεγάλη εμπιστοσύνη που τρέφω στο πρόσωπο του Κώστα Λύρου και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, συνέβαλαν στο να πάρω την πολύ σπουδαία απόφαση να συμμετέχω στα κοινά και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών του Δήμου μας.

Γνωρίζοντας την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω, ζητώ την στήριξή σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα συμβάλλω τα μέγιστα, στην πραγματοποίηση των κοινών μας στόχων και ονείρων.».

 

Διαβάστηκε 224 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 20:56
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.