Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  9:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:26

«Ωδείο Κρήτης»35 χρόνια προσφοράς στην μουσική με Μάνο Λοΐζο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εδώ και 35 χρόνια, στο Ωδείο Κρήτης, ζούμε ενα μουσικό ταξίδι που προκαλεί δέος.

Αυτό που ξεκίνησε ως όνειρο έχει ανθίσει σε μια κληρονομιά μουσικής εκπαίδευσης και έμπνευσης.

Με τα χρόνια, έχουμε δώσει την ψυχή μας στη διδασκαλία της μουσικης εκπαιδευσης, στην ανακάλυψη ταλέντων που εκκολάπτονται και στην καλλιέργεια μιας βαθιάς αγάπης για τη μουσική.

Ο δρόμος δεν ήταν πάντα ομαλός. Οι προκλήσεις δοκίμασαν την αποφασιστικότητά μας, αλλά με ακλόνητη αφοσίωση, μετατρέψαμε τα εμπόδια σε σκαλοπάτια.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το χτίσιμο του τραγουδιου ( Βάλε τ ασπρα σου )μέχρι το μεγαλείο της ενορχήστρωσης ενός μουσικού βίντεο με μια χορωδία ενθουσιωδών παιδιών, κάθε νότα έπαιξε ρόλο στην ιστορία μας.

Σήμερα, στεκόμαστε περήφανοι, γιορτάζοντας όχι μόνο τα 35 χρόνια  εμπειριας και επιτευγμάτων μας αλλά και για το κάθε τι που δημιουργησαμε.

Το μουσικό μας βίντεο συγκεντρωνει τη χαρά, το πάθος και την ενότητα που φέρνει η μουσική, υπενθυμίζοντάς μας γιατί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι εξαρχής.

Καθώς μοιραζόμαστε αυτό το βίντεο μαζί σας, τη μεγάλη μας μουσική οικογένεια, γεμίζουμε με ευτυχία και ευγνωμοσύνη.

Είναι μια απόδειξη της απίστευτης δύναμης της συνεργασίας, της αποφασιστικότητας και της μαγείας των μελωδιών.

Στοχος μας να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνταγη των 35 χρόνων εμπειριας μας,να διαδώσουμε την μουσική μας και να αγκαλιάσουμε την όμορφη συμφωνία της ζωής για πολλά ακόμη χρόνια!

Τόνια Ασσαριωτάκη

Διευθύντρια Ωδείου Κρήτης

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

Καλή Ακρόαση

Διαβάστηκε 323 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία