Τρίτη, 5η Δεκεμβρίου 2023  5:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 11:14

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μεσολογγίτης Χημικός Μηχανικός Γιώργος Μέρης, Ειδικός Συνεργάτης της Αντι/χου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Μαρίας Σαλμά, στο ψηφοδέλτιο νίκης της "Δημιουργικής Ανατροπής".   

Γιώργος Μέρης

Σε δήλωση του ο Γιώργος Μέρης ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την τιμή που μου επιφύλαξε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της "Δημιουργικής Ανατροπής". Έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στην προσπάθεια του νυν Δημάρχου με σκοπό να καταστήσει το Δήμο μας σύγχρονο, ανταγωνιστικό και εξωστρεφή.

Με κύριο χαρακτηριστικό την ανιδιοτέλεια που αντιμετωπίζει το θεσμικό του ρόλο και το τρίπτυχο "εργατικότητα - μεθοδικότητα - διαφάνεια" να είναι οι αρχές που διέπουν αυτή την προσπάθεια, θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Να ευχηθώ καλό εκλογικό αγώνα στους ανθυποψηφίους μου και καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου.

 

Με εκτίμηση 

Γιώργος Μέρης

Χημικός Μηχανικός Msc»

 

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Νεραντζία  Κοντογιάννη  ιδιωτική υπάλληλος από το Μεσολόγγι.   

Κοντογιάννη Νεραντζία

Σε δήλωση της η Νεραντζία  Κοντογιάννη  ανέφερε:

«Ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα 3 παιδιών παρακολουθούσα πάντοτε με προσοχή και ενδιαφέρον τις εξελίξεις στις υποθέσεις του Δήμου. 

Εκτιμώ ,ότι ο τόπος μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον καταστήσουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, δεδομένου του εγκλεισμού της πανδημίας, η κοινωνία μας δοκιμάστηκε αλλά η παρούσα δημοτική αρχή μπόρεσε να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει μια διαφορετική πορεία στον Δήμο. Περιθώριο επιπρόσθετων ενεργειών, όμως, σαφώς και υπάρχει. Για αυτό ,λοιπόν,  αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου, κ. Κώστα Λυρου, και να θέσω υποψηφιότητα για την Τοπική  Κοινότητα Μεσολογγίου. Πρόθεσή μου να προσφέρω μέσα από τη δουλειά μου,ως Interior  designer (Αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων) εκείνα που είναι απαραίτητα για να ομορφύνουν την καθημερινότητα όλων.

Στόχος μου να φτιάξουμε ένα καλύτερο «αύριο» για τα παιδιά μας.»

Διαβάστηκε 157 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.