Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  5:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 17:00

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στό Μεσολόγγι την Τρίτη 9/8/2016

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριάζει την Τρίτη 9 Αυγούστου και ώρα 13.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου (αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

Πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση εκτάκτων εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών στα πλαίσια των δράσεων για την Πολιτική Προστασία-Πυροπροστασία (εισηγητής κ.ΚαρβέληςΣπυρ. – Αντιδήμαρχος).


Έγκριση ορισμού ελεγκτών από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για διαχ/κό έλεγχο στην Αναπτυξιακή Εταιρία Μεσολογγίου “ΑΝ.ΜΕ” (εισηγητής κ.ΚαρβέληςΣπυρ. – Αντιδήμαρχος).


Διόρθωση της υπ’αριθμ. 65/2015 απόφασή μας περί αντικατάστασης υπολόγων (εισηγητής κ.ΚαρβέληςΣπυρ. – Αντιδήμαρχος).


Έγκριση συγκρότησης της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘‘Αποχέτευση Δήμου Οινιαδών’’ (εισηγητής κ.ΜπουσμπουρέληςΔημ. – Αντιδήμαρχος).


Έγκριση συγκρότησης της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘‘Ανέγερση 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου’’ (εισηγητής κ.ΜπουσμπουρέληςΔημ. – Αντιδήμαρχος).


Έγκριση συγκρότησης της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘‘Διαγράμμιση δημοτικών οδών Ι.Π. Μεσολογγίου’’ (εισηγητής κ.ΜπουσμπουρέληςΔημ. – Αντιδήμαρχος).


Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου ‘‘Συμπληρωματικές παρεμβάσεις στο διδακτήριο του ΕΠΑΛ Κατοχής’’ (εισηγητής κ.ΜπουσμπουρέληςΔημ. – Αντιδήμαρχος).


Ονοματοδοσία οδών και πλατειών (εισηγητής κ. ΚότσαλοςΑγαθ. – Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου).


Έγκριση μετακίνησης κ.κ.Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων (εισηγητής κ.ΚαρβέληςΣπυρ. – Αντιδήμαρχος).


Αναμορφώσεις προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2016 (εισηγητής κ.ΚαρβέληςΣπυρ. – Αντιδήμαρχος).

Διαβάστηκε 2095 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 19:02
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News