Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  2:17 μμ
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 02:21

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σούρερ για τη φάση του Καρέλη: «Θέλω να τη δω ξανά, να αφήσουμε τους διαιτητές να μας πουν τι συνέβη»

Ο Γκάμπριελ Σούρερ μίλησε για τη φάση του Καρέλη, σχολιάζοντας πως θα ήθελε να τη δει ξανά. Τι άλλο είπε για τον Παναιτωλικό μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε στη COSMOTE TV μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ. Για τη φάση με τον Καρέλη ο Σούρερ επισήμανε: «Πρέπει να δω τη φάση ξανά. Είναι δύσκολο να είμαι σίγουρος. Να τους αφήσουμε (τους διαιτητές) να μας πουν τι συνέβη. Δεν είμαι σίγουρος: εγώ είδα ότι είδα από τις κάμερες που έχουμε. Να το αφήσουμε όμως εκεί».

Ενόψει Πανσερραϊκού υπογράμμισε: «Πρέπει να πάμε να νικήσουμε. Θα δουλέψουμε πολύ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε να έχει ταυτότητα. Μόλις ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Είχαμε τραυματίες που γύρισαν και παιδιά που είναι μία εβδομάδα εδώ. Θέλει υπομονή και πολλή δουλειά».


Στάικος: «Είχαμε αρκετά νεκρά διαστήματα»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με το 0-0 από το Αγρίνιο με τον Θανάση Στάικο να τονίζει στην Cosmote TV: «Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σε δύσκολη έδρα αν παίρνεις έναν βαθμό δεν θα πεις ότι είσαι ικανοποιημένος, αλλά αν δεν μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να μη χάσεις. Οπότε απ’ αυτήν την άποψη θα πω ναι, είμαι ικανοποιημένος. Κατά τα άλλα όμως δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Ειδικά στο β’ ημίχρονο δεν μπορούσαμε να έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα, είχαμε αρκετά ‘νεκρά’ διαστήματα αν εξαιρέσουμε δύο στιγμές», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πιο απειλητικοί, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση και με αυτήν την εικόνα ο βαθμός είναι, αν όχι ικανοποιητικός, μπορούμε να πούμε ότι είναι εντάξει».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 414 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 02:35
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News