Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  12:33 πμ
Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 13:47

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις» είναι ο κ. Νίκος Σιδέρης και ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υποψήφιοι  με τον Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή - Τόπος να ζεις»  είναι ο κ. Νίκος Σιδέρης και ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος.

« Ο Νίκος Σιδέρης είναι τραπεζικός υπάλληλος με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και συμμετοχή στην ομάδα διοργάνωσης των τελετών  λήξης και έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Ο Νίκος θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία ενός πράσινου και ανθρώπινου Δήμου. Καλώς ήρθες Νίκο», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

σιδερης

«O Xρήστος Παπαδόπουλος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας με συμμετοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζευγαρακίου και μεγάλο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Χρήστος καταθέτει την εμπειρία και τη διάθεση να εργαστεί μαζί με την ομάδα μας για το Αγρίνιο που αξίζει να ζούμε», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

παπαδοπουλος

 

 

Διαβάστηκε 1959 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News