Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  5:34 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 00:25

«Anomalisa» στον Ελληνίς (1-2/8/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος "ΕΛΛΗΝΙΣ" την Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 θα προβάλει την ταινία :

Anomalisa

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Κάουφµαν, Ντιουκ Τζόνσον
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Θιούλις, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τομ Νούναν

Ο Μάικλ Στόουν, σύζυγος, πατέρας και σεβαστός συγγραφέας του βιβλίου «How May I Help You Help Them?», είναι ένας άνδρας βαλτωμένος στην πεζή καθημερινότητά του. Ταξιδεύοντας στο Σινσινάτι, όπου θα μιλήσει σε ένα συνέδριο για επαγγελματίες στην εξυπηρέτηση πελατών, ο Μάικλ φτάνει στο ξενοδοχείο Fregoli και συναντά τη Λίσα, μία ντροπαλή αντιπρόσωπο πωλήσεων που ίσως είναι η αγάπη της ζωής του.
Από τον Τσάρλι Κάουφμαν (σεναριογράφο των «Being John Malkovich», «Adaptation», «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» και σκηνοθέτη του «Synecdoche, New York») και τον Ντιουκ Τζόνσον, έρχεται ένα μελαγχολικό, σουρεαλιστικό, αστείο stop-motion ταξίδι στο μυαλό ενός άνδρα, που περνά μια σκοτεινή νύχτας της ψυχής πριν αυτή εξελιχθεί σε καφκικό -ή μάλλον καουφμανικό- εφιάλτη.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 9.30 μ.μ

ΤΗΛ. ΤΑΜΕΙΟΥ 26410-44345

Διαβάστηκε 2684 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News