Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:48 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 17:52

Προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού για τις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας, για το σχολικό έτος 2023-2024. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν.

Δικαίωμα υποβολής ένστασης, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, από Παρασκευή 28 Ιουλίου έως και Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 και ώρα 23:59, μέσω gov.gr:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/ekpaideutes-epaggelmatikon-skholon-epas-matheteias-tou-oaed

Οι ΕΠΑΣ και ΠΕΠΑΣ εφαρμόζουν το σύστημα της μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυικό σύστημα στη χώρα μας, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στη σχολή με τη μαθητεία σε επιχειρήσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on-the-job-training).

Το σχολικό έτος 2023-24 θα λειτουργήσουν 30 ειδικότητες υψηλής ζήτησης, 8 εκ των οποίων εμπλουτισμένες θεματικά και γνωστικά στο πλαίσιο ανάπτυξης πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων, καθώς και στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr/

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 497 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία