Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 23:44

Το αδιαχώρητο στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τη συναυλία του γνωστού συνθέτη και στιχουργού Κωστή Μαραβέγια, σήμερα στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες.

Η Φλόγα Πολιτισμού ταξιδεύει στο Αγρίνιο με τη φωνή του σπουδαίου τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια που τραγουδάει στην πατρίδα του για την πατρίδα του…Ορμώμενος από το στούντιο με το τραγούδι «Ξεχασμένη Ενηλικίωση», αλλά και το νέο του album που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του αλλά και δικά του αγαπημένα που διασκευάζει και τραγουδά, μας προτείνει να γίνουμε όλοι μέρος μιας συναυλίας-γιορτής γεμάτης με διάχυτη διάθεση ανταμώματος και διασκέδασης.

Από νωρίς ο κόσμος έφτανε στο γήπεδο του Παναιτωλικού όπου πραγματικά δεν έπεφτε καρφίτσα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης καλωσόρισε τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μπλούζα του Παναιτωλικού με το όνομα του.

Δήλωσε συγκινημένος που βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου μικρός τα καλοκαίρια στο γήπεδο έβλεπε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ξεσήκωσε το κοινό στις κερκίδες που απολάμβανε τα τραγούδια του και το Ρυθμό της μουσικής του.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 313 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News