Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 18:09

Αγρίνιο: Αξέχαστο για το λιλιπούτειο θεατρόφιλο κοινό “το πάρτι της Πέππα”, στο “Κτήμα Πιθάρι”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στιγμή δε θέλησαν να καθίσουν στις καρέκλες του οι φίλες και οι φίλοι της Πέππα που το βραδάκι της Τετάρτης (12.07.23) βρέθηκαν στο μαγευτικό “Κτήμα Πιθάρι”, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της.

Τα εξαιρετικά κοστούμια  και σκηνικά σε συνδυασμό με τις γνώριμες φωνές των ηθοποιών ενθουσίασαν το λιλιπούτειο κοινό της υψηλών προδιαγραφών παράστασης!

Επρόκειτο για μια διασκεδαστική διαδραστική περιπέτεια χωρισμένη σε τέσσερις εκπαιδευτικές ενότητες που περιλάμβαναν εκτός από το πάρτι της Πέππα, Πάρκο των Δεινόσαυρων (μαθαίνω χρώματα και δεινόσαυρους), Σπίτι Γιαγιάς και Παππού Γουρουνάκη (μαθαίνω φρούτα και λαχανικά με σπαζοκεφαλιές), Πάρτι –  έκπληξη στο σπίτι της οικογένειας Γουρουνάκη (μουσικοκινητικό παιχνίδι).

Στα “συν” της διοργάνωσης το στήσιμο της σκηνής με φόντο την υπέροχη λίμνη, το φυσικό περιβάλλον με τα πλατάνια και η δυνατότητα τόσο τα πιτσιρίκια όσο και οι μεγάλοι να καθίσουν στο γρασίδι.

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι είχαν οι γονείς που έβλεπαν τα παιδιά τους να γελούν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 467 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News