Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:11 μμ
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 14:16

Διακρίσεις για αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Στο κορυφαίο εγχώριο αθλητικό γεγονός του στίβου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Κ23, συμμετείχαν οι αθλητές του ΓΑΣ Αγρινίου, Κώστας Σταμούλης και Διονύσης Καψάλης.

Η όμορφη πόλη του Βόλου φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουλίου, τη σπουδαιότερη διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών και αθλητριών της Ελλάδας.

Στο αγώνισμα των 5000μ. ο Κώστας Σταμούλης πάλεψε ηρωικά για να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο, αλλά έχασε στα τελευταία μέτρα από τον Μάριο Αναγνώστου. Παρόλα αυτά είναι τεράστια η επιτυχία για τον αγρινιώτη πρωταθλητή , η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου , αφού τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανέβει 11 φορές στο βάθρο των νικητών σε πανελλήνιους αγώνες Ανδρών.

Εντυπωσιακός ήταν και ο 18χρονος Διονύσης Καψάλης που κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 5000μ Κ23 πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ.

Η οικογένεια του ΓΑΣ Αγρινίου αισθάνεται περηφάνια και ικανοποίηση για τις αγωνιστικές παρουσίες των αθλητών της και τους εύχεται καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Διαβάστηκε 328 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News