Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  4:08 μμ
Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 12:16

Αγρίνιο: Ήρθε για να μείνει το beach volley – Γήπεδο στα Τριαντέικα, ετοιμάζεται και στο ΔΑΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αποτύπωμά του φαίνεται πως αφήνει στο Αγρίνιο το επιτυχημένο 1ο Agrinio Beach Volley Cup.

Από το τουρνουά πρόθεση της Δημοτικής Αρχής ήταν να παραμείνει το άθλημα στην πόλη και στόχος, σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις του δημάρχου Γ. Παπαναστασίου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Ζαρκαβέλη, ήταν η δημιουργία ενός γηπέδου στο ΔΑΚ.

Το γήπεδο στο ΔΑΚ πρόλαβαν τα… Τριαντέικα καθώς μέρος της ειδικής άμμου του γηπέδου, μεταφέρθηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και δημιουργήθηκε ένα γήπεδο beach volley το οποίο έχει παραδοθεί στο κοινό.

Στην περιοχή σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΥΑ Κώστα Κιτσοπάνο έγιναν και δύο μικρά τέρματα, και διαμορφώνεται ο χώρος ώστε να γίνει κι ένα μικρό γηπεδάκι ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για το γήπεδο beach volley στο ΔΑΚ Αγρινίου στο οποίο αναζητείται ο κατάλληλος χώρος για την διαμόρφωση του γηπέδου.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής:

Η ανάρτηση του κ. Κιτσοπάνου:

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 412 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News