Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  1:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 20:22

Συντάξεις Ιουλίου: Ξεκίνησαν σήμερα οι καταβολές τους – Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τις 27 μέχρι τις 29 Ιουνίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Ιουλίου 2023 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Ιουλίου διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Σήμερα Τρίτη 27 Ιουνίου καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

iefimerida.gr

Διαβάστηκε 282 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία