Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Μαϊος 2015 22:47

Στις 11 Ιουνίου ανοίγει ο Δημοτικός Κινηματογράφος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για τον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη προβολή ταινίας θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ανακοινωθεί νωρίτερα το πρόγραμμα, το οποίο θα διανεμηθεί σε όλη την πόλη. Οι δημότες του Αγρινίου και οι επισκέπτες του Δήμου θα βλέπουν τις ταινίες της προτίμησής τους από εδώ και πέρα στον «Ελληνίς», αφού οι προβολές στον «Άνεσις» σταμάτησαν από την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πάντοτε να τηλεφωνούν στο 26410 44345.

Με ψηφιακή προβολή ΚΑΙ στον «Ελληνίς»

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε ότι ΚΑΙ στον «Ελληνίς» η προβολή ταινιών πραγματοποιείται ψηφιακά, αφού έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της ψηφιακής μηχανής προβολών σύγχρονης τεχνολογίας. Τα υπέρ της νέας ψηφιακής μήτρας είναι πολλά: Υλικό οικολογικό, χωρίς χημικά και εκτυπώσεις. Ελαφρύ, εύκολο και ασφαλές στη μεταφορά του. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου, με εύκολη προσαρμογή υποτίτλων και ευρεία δυνατότητα αναπαραγωγής.

Η χρήση αυτού του ψηφιακού υλικού είναι και για έναν άλλο λόγο πολύ σημαντική, αφού το κόστος και τα λειτουργικά έξοδα κάθε ψηφιακής ταινίας θα είναι λιγότερα για τον Δήμο Αγρινίου.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.