Τρίτη, 8η Οκτωμβρίου 2024  6:27 μμ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 12:41

Συγκινεί ο Αγρινιώτης τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς: Δίνει «μάχη» με τη λευχαιμία, έκκληση για αιμοπετάλια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός Αγρινιώτης τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς συγκινεί, γνωστοποιώντας στα κοινωνικά δίκτυα τον αγώνα που δίνει απέναντι στην λευχαιμία.

Βρίσκεται στο Νοσοκομείο του Ρίου, μετά από επιδείνωση της υγείας του. «Σήμερα τελειώνω την πρώτη χημειοθεραπεία και ο αιματοκρίτης όπως και τα αιμοπετάλια θα πέσουν πολύ χαμηλά οπότε θα μπω στη διαδικασία αλλεπάλληλων μεταγγίσεων αίματος και αιμοπεταλίων. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας λοιπόν», αναφέρει.

Ο Γιάννης Πανουκλιάς έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο γνωστό μουσικό παιχνίδι «The Voice».

Στις 30 Απριλίου του 2019 παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Βουδαπέστη ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο με τη σύζυγο και την παρέα του.

Τότε είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι και έμεινε αρκετές ημέρες στην εντατική σε κώμα. Κατάφερε να ανατρέψει όλα τα ιατρικά προγνωστικά, και να επιστρέψει μετά από έξι μήνες στο τραγούδι, ενώ οι γιατροί του είχαν δώσει μια διετία για την αποκατάσταση του.

Ευχή όλων να βγει ξανά νικητής από την νέα, μεγαλύτερη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Σημειώνει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

«Αγαπητοί μου φίλοι, σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου από το Νοσοκομείο του Ρίου.

Η λευχαιμία από την οποία γνωρίζατε ότι πάσχω αγρίεψε και επιτέθηκε.

Σήμερα τελειώνω την πρώτη χημειοθεραπεία και ο αιματοκρίτης όπως και τα αιμοπετάλια θα πέσουν πολύ χαμηλά οπότε θα μπώ στη διαδικασία αλλεπάλληλων μεταγγίσεων αίματος και αιμοπεταλίων.

Θα χρειαστώ τη βοήθειά σας λοιπόν.

Όποιος μπορεί και θέλει να δώσει αίμα και αιμοπετάλια θα χαρώ να μιλήσουμε στο messenger ώστε να του δώσω οδηγίες για τη διαδικασία.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αγάπη και το νοιάξιμο σας.

Σας φιλώ».

g.panoyklias 14 6 2023

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 959 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.