Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 22:36

Εκδήλωση για την Απελευθέρωση του Αγρινίου από το 19ο Δημοτικό Σχολείο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο 19ο Δημοτικό Σχολείο  τα παιδιά της πέμπτης και έκτης τάξης  με την καθοδήγηση των δασκάλων τους πραγματοποίησαν μια πολύ ωραία  εκδήλωση αφιερωμένη στην Απελευθέρωση του Αγρινίου.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποχαιρετώντας τα παιδιά της έκτης που φέτος αποφοιτούν μοίρασε αναμνηστικά δώρα και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο .

Με αφορμή τις κρίσεις διευθυντών  που προηγήθηκαν ο Σύλλογος ευχαρίστησε θερμά και τον απερχόμενο διευθυντή  κύριο Ρηγογιάννη Δημήτριο για την άψογη συνεργασία αναφέροντας ενδεικτικά:

«Η συνεργασία μας μαζί του ήταν άψογη. Δεν ήταν απλά διεκπεραιωτικός. Ήταν εκεί πάντα: συζητήσιμος, διαλλακτικός, με καλή διάθεση να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες προέκυπταν στην καθημερινότητα ενός σχολειού. Χαμογελαστός, ανθρώπινος, με έναν καλό λόγο για όλους και εκπαιδευτικός – παιδαγωγός πάνω απ’ όλα. Με διάθεση να ακούσει, να ενθαρρύνει και να στηρίξει κάθε πρόταση του συλλόγου μας στην κοινή  μας κατεύθυνση, την αρτιότερη λειτουργία του σχολειού μας.

apelef5

Σε όποιο πρόβλημα ανέκυπτε, εμείς ως Σύλλογος Γονέων, ξέραμε πως θα μας αντιμετώπιζε με σεβασμό, με διάθεση συνεργασίας και με ανθρώπινο ενδιαφέρον. Ακόνη και σε εποχές δύσκολες για όλους μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως «ναι … στο σχολειό μας η ανθρωπιά δεν έφυγε ποτέ».. Είμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε μαζί του. Έναν ήρεμο, γλυκύτατο, αποτελεσματικό άνθρωπο, που έχει καταφέρει κάτι δύσκολο: να κερδίσει τον σεβασμό όλων μας, γονέων και μαθητών. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό και  τα παιδιά μας το αντιλαμβάνονται… και το εκτιμούν.

Τέτοιοι διευθυντές κοσμούν, πραγματικά τα σχολεία μας… Ευχόμαστε και ελπίζουμε να συνεχίσει και στα νέα του  καθήκοντα με τον ίδιο ζήλο.»

apelef1

apelef2

apelef3

apelef4

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.