Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  9:14 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 20:31

Όλγα Δασκαλή: Καταδικάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό - Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Για ακόμη μια φορά διαβάζουμε, σε επιστολή του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, για εργασιακό εκφοβισμό που δέχονται εργαζόμενοι του Δήμου από μερίδα αιρετών της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στην περιοχή μας. Δεν υπάρχει άλλος οργανισμός ή επιχείρηση που να διαθέτει τόσο ανθρώπινο δυναμικό.
Αντί λοιπόν ο Δήμος να δίνει το καλό παράδειγμα, όντας πρότυπο εργασιακών σχέσεων, γινόμαστε μάρτυρες δεκάδων καταγγελιών.
Προτείνουμε την προώθηση της καταγγελίας στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ασκεί καθήκοντα Επόπτη ΟΤΑ (Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης), την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και το Υπουργείο Εσωτερικών.
Κανένας Δήμαρχος ή αιρετός σύμβουλος δεν έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε οποιουδήποτε είδους εκφοβισμό των εργαζομένων.
Ο συνδυασμός μας καταδικάζει απερίφραστα τον εργασιακό εκφοβισμό!
Εκ μέρους του συνδυασμού
"Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών"
Επικεφαλής συνδυασμού Όλγα Δασκαλή
Διαβάστηκε 553 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News