Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:32 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 22:09

Αγρίνιο: Πρώτο σερβίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley (εικόνες & βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα το πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley στο Αγρίνιο, μετά τους χθεσινούς πρώτους προκριματικούς αγώνες, αλλά και την σημερινή πρωινή συνέντευξη τύπου για την προώθηση της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου έγινε γνωστό μάλιστα πως θα βρεθεί στο Αγρίνιο και η σπουδαία αθλήτρια του είδους Βάσω Καραντάσιου, η οποία έχει τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιάδες και όπως ανακοινώθηκε θα βραβευτεί!

Να υπενθυμίσουμε πως διοργάνωση beach volley, στο πλαίσιο τουρνουά, είχε φιλοξενήσει και πέρυσι το καλοκαίρι στο Αγρίνιο, στο “Emileon”, όπου μέσα από την διοργάνωση αυτή είχαν διακρίνει την ανάγκη για φιλοξενία μιας διοργάνωσης σαν την φετινή, σαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley έχει δωρεάν είσοδο και διεξάγεται στην πλατεία έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού. Έχει συντελεστή 0,8 στην πανελλήνια βαθμολογία, συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ ανά φύλο και είναι το τελευταίο τουρνουά OPEN (μαζί με της Ίου) πριν το πρώτο τουρνουά MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός ότι η διοργάνωση έχει συντελεστή 0,8 στην Πανελλήνια βαθμολογία σχετίζεται με το ποιοτικό κομμάτι της διοργάνωσης και αφορά το καλεντάρι. Στην πράξη δηλαδή θεωρείται πως είναι υψηλού συντελεστή βαθμολογία, όπου σημαίνει πως και η διοργάνωση είναι υψηλού επιπέδου και είναι αυτό σημαντικό για την πρώτη διοργάνωση που διεξάγεται στο Αγρίνιο αυτού του είδους και αυτού του βεληνεκούς.

Ο κόσμος συνεχώς προσέρχεται και ενθουσιάζεται από την διοργάνωση

Δείτε φωτογραφίες:

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Πέμπτη 8/6/23

16:30 αγώνες ομίλων γυναικών

19:30 αγώνες ομίλων ανδρών

Παρασκευή 9/6/23

9:00 αγώνες ομίλων γυναικών

12:30 αγώνες ομίλων ανδρών

16:00 αγώνες ομίλων γυναικών

19:30 αγώνες ομίλων ανδρών

(οι ώρες μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τη διάρκεια των παιχνιδιών)

Σάββατο 10/6/23

9:00 4 Προημιτελικοί γυναικών

follow 4 προημιτελικοί ανδρών

follow 2 ημιτελικοί γυναικών

follow 2 ημιτελικοί ανδρών

Τελικός Γυναικών

Τελικός Ανδρών

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.